Logo Winadm Het boekhoudpakket voor het kleinbedrijf

ABC Totaal

ABC Totaal is een landelijk organisatie welke gespecialiseerd is in het klein bedrijf. De naam ABC Totaal staat voor Advisering, Belasting en Controle. WinAdm is onderdeel van ABC totaal, zodat u voor uw zowel uw boekhouding als uw automatisering slechts één contactpersoon nodig heeft.

Dit levert tijdbesparing en zo weer een enorme kostenbesparing op.
WinAdm-gebruikers kunnen zo gemakkelijk gebruik maken van de volledig geautomatiseerde diensten van ABC totaal.

Wat maakt onze werkwijze zo uniek?
Onze werkwijze is zo uniek omdat het administratie systeem WinAdm een geïntegreerd onderdeel vormt van onze totale dienstverlening en speciaal is ontwikkeld voor het Kleinbedrijf. Deze werkwijze wordt uitgebeeld door ons logo dat bestaat uit een doorlopende cirkel van 4 opeenvolgende kleuren:
1. U verwerkt de boekhouding zelf in het WinAdm systeem. Uw dienstverlener staat U hierin met volledige toewijding en ondersteuning terzijde. Zowel tijdens als na kantooruren.
2. Uw boekhouding wordt na afloop van het jaar door ons gecontroleerd.
3. De jaarrekening en de fiscale aangiften worden door ons samengesteld.
4. Deze jaarrekening gaan we samen met U bespreken, in combinatie met alle belangrijke fiscale en economische adviezen.
Vervolgens maken we samen een prognose om het kompas voor het volgende jaar uit te zetten. U bent zo weer klaar voor het nieuwe jaar en de cirkel is hiermee rond.

Wat onze klanten zeggen

Profiteren van WinAdm?

Ook profiteren van de voordelen van WinAdm? Vul het bestelformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.