Logo Winadm Het boekhoudpakket voor het kleinbedrijf

Modulekeuze

Welke module is van toepassing op uw onderneming?

WinAdm Basis

WinAdm Basis is voor iedereen van toepassing. Dit is het basis programma waarin gewerkt kan worden en welke nodig is voor eventuele verdere uitbreidingen.

WinAdm Basis kent van zichzelf de volgende mogelijkheden:

WinAdm Facturering

WinAdm Facturering is de uitbreiding waarmee simpel en snel een verkoopfactuur mee kan worden gemaakt, opgestuurd en ingelezen. Tevens zit in deze module een Debiteurenbeheer.

Geschikt voor:

WinAdm Inkoop

Met WinAdm Inkoop kunnen gemakkelijk inkoopfacturen worden verwerkt. Tevens zit in deze module een Crediteurenbeheer.

Geschikt voor:

WinAdm Automatische Incasso

Via WinAdm Automatische Incasso kan er gemakkelijk gewerkt worden met een Automatische Incasso in de richting van uw klanten.

WinAdm Inlezen Bankboek

Al uw bankmutaties in één keer inlezen? Dit gebeurt met deze module.

WinAdm Projecten

Het is belangrijk om bij bepaalde projecten duidelijk en overzichtelijk te hebben weergegeven hoeveel een bepaald project heeft opgeleverd. Met de projectenmodule houdt u uw projectadministratie op orde.

WinAdm Online factureren

De nieuwste innovatie op het gebied van boekhouden is het online factureren. Verstuur en verwerk uw factuur snel en eenvoudig digitaal. Zo bespaart u tijd, geld, een hoop papier, levert u een stuk extra service aan uw klanten en denkt u aan het milieu.

Wat onze klanten zeggen

Profiteren van WinAdm?

Ook profiteren van de voordelen van WinAdm? Vul het bestelformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.